Božićni koncert u Nedelišću
Puni naziv: Pjevački zbor Josip Vrhovski
Adresa: Josipa Marčeca 25, Nedelišće
Pošta: 40305 Nedelišće
Općina: Nedelišće
OIB:
Vrsta:
Datum održavanja: 18.12.2022.


Pripadnost TZ: TZ Nedelišće
Azurirano: 23.11.2022..


Radno vrijeme:
Telefoni:    
Mobitel: +385 98 723 116
Fax:
URL: www.tz-nedelisce.hr
E-mail: pz.josip.vrhovski@gmail.com
 
GPS koordinate objekta:
LAT: 46.376307
LON: 16.388512

Jezici koje govorimo:

Parkirna mjesta:
parking parking u garaži parking za autobuse
U blizini (m):
parking parking za autobuse    
Kategorija: Mogućnost plaćanja:
gotovina virman
Pristup internetu Prilagođeno invalidima
Wi-Fi Internet corner besplatan pristup ulaz u objekt sanitarni čvor soba
Opis:
Božićni koncert u Nedelišću traje već 15 godina.
Uz pjevački zbor, organizator je Turistička zajednica Općine Nedelišće.
Božićni koncert Pjevačkog zbora Josip Vrhovski iz Nedelišća najprepoznatljiviji je umjetnički brand u sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Uz pjevačice i pjevače domaćine, koncert ugošćuje najzvučnija imena hrvatske estrade. Prigodan scenarij i scenografija pružaju ugođaj kazališta, a publika zauzme tisuće sjedećih mjesta u dvorani Nacionalnog gimnastičkog centra Aton u Nedelišću.

 

Božićni koncert u Nedelišću duga je tradicija Zbora Josipa Vrhovskog i samog Nedelišća, općine Nedelišće pa i Međimurske županije. Riječ je o glazbenoj manifestaciji bez premca koja se održava svake godine posljednjeg tjedna Adventa. Koncert okuplja izvrsne izvođače: vrsne soliste, dirigente i simfonijski orkestar. Posljednjih godina gostovali su brojni renomirani pjevači: Tereza Kesovija, Đani Stipaničev, Vanna, Jacques Houdek, Četiri tenora, Tri dive: Renata Sabljak, Katarina Toplek i Evelin Novak, Marko Tolja, Tamara Korunek i mnogi drugi.

Pred nama je organizacija 23. Božićnog koncerta u Nedelišću, koji će se ove godine održati u SGC "Aton" 18. prosinca 2022. godine s početkom u 18 sati. Kako 2020. godine koncert nije održan na preporuku Stožera civilne zaštite, 2021. godine održan je uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Održani Božićni koncert podignut je još jednu ljestvicu više i bio je više nego uspješan. Ovim tempom namjeravamo nastaviti i organizirati 23. po redu Božićni koncert te predstaviti još jedan u nizu uspješnih koncerata. Gosti koncerta još nisu dogovoreni, no kako organizator nikada do sada nije podbacio, vjerujemo da će i ove godine izabrati prave. 

Svake godine se traži više ulaznica za koncert, dvorana je puna do posljednjeg mjesta. Osim domaće publike koja nas nesebično podržava, koncert sve više posjećuju i turisti koji trenutno borave u Međimurju.

 

Posebna ponuda:
Opis djelatnosti:
Dodatni sadržaj:
U blizini se nalazi:
Nagrade:
Udaljenost (km) od:
najbližeg mjesta/centra zračne luke autoceste
benzinske crpke trgovine ljekarne
bankomata ambulante rent-a-car
javnog prijevoza bolnice