Više sigurnog odmora

Savjeti za gosteBrinite o vlastitoj higijeni
U skladu sa svim već donesenim odlukama i preporukama nadležnih tijela, podsjećamo vas da je briga o higijenskim navikama vaša odgovornost - zbog toga preporučamo da perete ruke toplom vodom što češće!

Budite odgovorni
Primijetite li simptome koronavirusa kao što je povišena temperatura ili ste bili u kontaktu s nekim tko dolazi iz rizičnih područja, kontaktirajte dežurnog epidemiologa u Međimurju na broj telefona: +385 (0)40 310 337

Izbjegavajte gužve
Kako bi se što odgovornije ponašali prema sebi i svojim bližnjima, savjetujemo da izbjegavate gužve te da budete na barem jedan metar udaljenosti od drugih osoba, ako odlazite po namirnice ili u ljekarnu.

Informirajte se!
Obzirom da se situacija vezano uz mjere oko međunarodnog prometa ljudi mijenja konstantno savjetujemo vam da pročitate novosti te da nas pratite na društvenim mrežama za sve dodatne informacije.

Ostanite u kontaktu s prirodom
Obzirom da je u ovakvim situacijama najbitnije da zadržimo mir i vjeru da će sve biti u redu, savjetujemo vam da, ako možete, odete u šetnju i uživate u proljetnim zrakama sunca.
Vjerujemo se da smo vam barem malo olakšali boravak u Međimurju, a ako vam je potrebna dodatna pomoć, na raspolaganju smo vam putem kontakt telefona +385 (0)40 830 084 i e-maila: info.tzmz@gmail com .

Savjeti za goste


Informacije za privatne iznajmljivače.pdf

Međimurje je butiq turistička destinacija s malim brojem gostiju za koje gostoljubivi domaćini imaju više vremena,
a svojim vjernim gostima daje 50 i više besplatnih doživljaja!

TU SMO ZA VAS, OBRATITE NAM SE