Gdje se nalazim: Početna Turistički paketi
Turistički paketiTrajanje: Od 1 do 8 dana
Opis programa:

Ako razmišljate gdje i kako biste proveli odmor, tada vas Etno Art travel poziva u Međimurje. Daleko od svakodnevne vreve, u mir  zelenila  gdje vrijedni  međimurci čekaju svoje goste. Želite li izlet začiniti s dozom avanture, upoznavanja i učenja novih vještina, pripremili smo mnoštvo zanimljivih edukativnih radionica za odrasle i djecu za veće i manje grupe! Na Vama je da odaberete a mi ćemo se potruditi da vam bude zanimljivo prije svega zabavno, a svaki od ponuđenih programa nudi vam neku novu vještinu ili znanje.

Seoski turizam ispunjava očekivanja i mlađih i starijih i to kroz sva godišnja doba uz poznato gostoprimstvo i pun stol ukusnih međimurskih specijaliteta autohtone domaće kuhinje, na međimurskoj vinskoj cesti koja vijuga brežuljcima Gornjeg Međimurja nalazi se tridesetak odlično uređenih kleti, vinotoča i vinskih kuća u kojima možete uživati u degustacijama vrhunskih vina.

„Spa & Golf Resort Sveti Martin“ je jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongres i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu. Nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti. Osim „Spa & Golf Resort Sveti Martin“ kao najvećeg i najluksuznijeg  smještajnog kapaciteta u Međimurju se nalazi nekoliko malih obiteljskih hotela hotel Kralj u donjem Kraljevcu, hotel Prelog u Prelogu te najveći gradski hotel Park u samom srcu Čakovca.

Seoska domaćinstva međimurske županije nude mnoge aktivnosti: od razgleda okolice, vožnju kočijom, odnosno konjskom zapregom, jahanja, pješačenja kroz šume i vinograde posjetama starih klijeti, vinskim podrumima, kušanja vina iz obiteljskih vinarija, razgledavanja zavičajnih etno-zbirki, demonstracija rada mlina ili tkalačkog stana, raznih radionica starih običaja i zanata do ugodnog boravka u zelenilu prirode i raznih sportsko-rekreacijskih sadržaja: kupanja u termalnim bazenima u Toplicama Sv. Martin ili gradskim bazenima u Čakovcu ali i raznih sportskih terena koji vam nude odlične uvijete za sport i rekreaciju.

Krenite na neki od zanimljivih izleta po Međimurju s lokalnom turističkom agencijom Etno Art travel, na kojima ćete bolje upoznati ljude običaje, destinacije u kojoj provodite Vaš odmor.

Cijena:
od Cijena na upit


  • Cijena uključuje
  • Plan i opis
  • Dodatna ponuda


Ostavite komentar
Vaš komentar će biti vidljiv po odobrenju moderatora komentara na portalu www.visitmedimurje.com

© 2013. Sva prava pridržana.