Meteo
  • Čakovec
  • Prelog
  • Mursko Središće
Visit Međimurje

Mobilna aplikacija Visit Međimurje projekt je kojim se žele i mogu ostvariti mnogi ciljevi, što vezano uz turizam i posjetitelje, što vezano uz promociju Međimurskih tradicionalnih i kulturnih vrijednosti. Aplikacija sadrži sva važnija događanja i lokacije na području Županije, uz mnoge napredne funkcije, poput navigacije, integracije evenata u kalendar mobilnog uređaja, naprednog pretraživanja i sl. Aplikacija je zamišljena kao alat koji korisnicima pruže sve bitne informacije, vodi ih po području Međimurja i ukazuje im na zanimljivosti, događanja i lokacije koje bi u suprotnom mogli propustiti.

Sadržaj je podijeljen po kategorijama kako bi se olakšala navigacija i korištenje korisnicima (Događaji, Kulture, Zabava, Prirodne atrakcije, Smještaj, Gastro, Shopping, itd.). U ovoj prvoj fazi aplikacija će se fokusirati na dodavanje sadržaja i komunikaciju sa korisnicima, a već se počelo i sa slijedećim fazama – ubacivanjem staza (biciklističkih, tematskih, pješačkih), prevođenjem aplikacije na (u prvoj fazi) engleski jezik te uključivanje Bluetooth Beacons funkcija koje prepoznaju točnu mikrolokaciju korisnika I prikazuju relevantni sadržaj kad se korisnik nađe u blizini nekog objekta ili lokacije (npr. automatski se prikazuje info o zgradi/spomeniku kraj kojeg se osoba nalazi).

S vremenom će se broj takvih lokacija povećavati, na cijelom teritoriju Županije. Prva faza predviđa postavljanje 40tak Beaconsa. Aplikacija će služiti i kao direktni komunikacijski alat Turističke zajednice Međimurske županije prema građanima, turistima I posjetiteljima – putem push-notifikacija, predstavljanja novih lokacija i događanja i sl.

Preuzmite aplikaciju besplatno:

  


© 2013. Sva prava pridržana.