Meteo
  • Čakovec
  • Prelog
  • Mursko Središće
OBJAVE
8.3.2017.
Aktivna Hrvatska u Murskom Središću

Nacionalni, sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska nastavlja petu sezonu u Murskom Središću pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović  i u suradnji sa Središnjim državnim uredom za šport.U sklopu projekta održavaju se zajednički treninzi i edukativni program u gradovima diljem Hrvatske.! Trening u Sportskoj dvorani Mursko Središće održat će se 11. ožujka u 12 sati. 

Trening će voditi tim stručnjaka s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, dok će program voditi Renata Sopek. Hrvatska liječnička komora, Biotrening i Definicija hrane predstavit će novitete iz područja medicine, kineziologije i nutricionizma, a treningu će prisustvovati i brojne osobe iz javnog i sportskog života. Nakon treninga, svi vježbači dobit će kao nagradu za svoj trud bogati poklon paket partnera projekta. Gosti koji nam dolaze: Renata Sopek, Mila Elegović, Frano Vićan, studenti kineziološkog fakulteta.

 

Prijavite se za trening u Murskom Središću na www.aktivnahrvatska.hr  , trenirajte s nama i učinimo zajedno Hrvatsku aktivnijom, sretnijom i zdravijom.

 

www.facebook.com/Aktivna-Hrvatska-163673663814457/?fref=ts

www.aktivnahrvatska.hr  

 
OSTALE VIJESTI

© 2013. Sva prava pridržana.