Meteo
  • Čakovec
  • Prelog
  • Mursko Središće
OBJAVE
12.10.2020.
Akcija

Svatko tko prođe kroz Međimurje može primijetiti kako je Međimurje uistinu cvjetnjak Hrvatske. Cvjetnjak u kojem se s puno ljubavi uređuju okućnice, vrtovi, terase i balkoni. Lijepo uređena okućnica ponos je svakog vlasnika, a Međimurje čini još ljepšim i čarobnijim mjestom. Turistička zajednica Međimurske županije u suradnji s Međimurskim novinama i ove godine nastavila je tradiciju izbora najljepših međimurskih okućnica. Natječaj je prilagođen novim trendovima, budući da Međimurci sve više uređuju zelene, minimalističke, lijepo uređene oaze koje služe za odmor na terasama, balkonima ili dvorištima.

Nimalo lak zadatak, odabira najljepšeg vrta i okućnice odradila je stručna komisija Međimurskih novina u sastavu Snježana Zorković, Božena Malekoci Oletić, Vlasta Vugrinec, Sanja Heric i Dora Vadlja. Stručna komisija obišla je više od 20 okućnica i vrtova te ocjenjivala originalnost i trud koji je uložen u njihovo uređenje.

 

Ovogodišnji pobjednici u akciji „Čiji vrt je najljepši“ su Ružica i Stanko Sakač iz Žabnika, Mihael i Mišel Rubin iz Dunjkovca te Ivan Dobranić iz Novog Sela Rok.

 

Posebne nagrade dodijeljene su: Kristini Kozar iz Ivanovca za naj cvijet te Mariji Prekupec iz Gardinovca za najoriginalniju vrtnu dekoraciju. 

OSTALE VIJESTI

© 2013. Sva prava pridržana.