Meteo
  • Čakovec
  • Prelog
  • Mursko Središće
OBJAVE
7.4.2021..
HOG RACE Festival

23.5.2021. održati će se „Hog race“ festival u organizaciji PG Geler adrenalinskog parka. Hog race je zamišljen kao slavlje zdravog i aktivnog života u skladu s prirodom. Broj natjecatelja će biti ograničen, a start će biti u razmaku 1 minute između natjecatelja, kako bi se ispoštovale sve epidemiološke mjere.

Svaki natjecatelj će dobiti uz startni broj i čip uz upute prije starta. Start je 23.5.2021. s početkom u 10 sati. Pri preuzimanju startnog paketa potrebno je obavezno potpisati suglasnost na utrci. Ove godine trasu staze su izmijenili, kao i same prepreke. Staza će biti duljine cca 6km sa 14 zadanih blatnih prepreka. Staza se proteže kroz livade i šume te potocima uz blage uspone i nizbrdice. I ove godine biti će potrebna hrabrost, snaga, izdržljivost, sreća, spremnost pomoći drugome, kao i primiti pomoć druge osobe. Dakle, pomaganje je dopušteno, štoviše i poželjno. Svaku prepreku treba se potruditi i savladati, ukoliko ne prijeđete, dodaje vam se 5 min po prepreci. Nema mjesta kalkulaciji te nije isplativo odustati. 

Predviđeni su pehari za prva 3 najbolja iz svake konkurencije, novčane nagrade i nagrade sponzora. Tokom utrke je predviđena okrijepa na sredini staze. Ljubazno vas molimo da sve paketiće od svoje eventualne okrijepe (npr gel i dr.) ne bacate u prirodu, već na cilju odložite na za to predviđeno mjesto. Po završetku je neophodno tuširanje vatrogasnim šmrkom prije ulaska u tuširaonicu. Toplu vodu koristite štedljivo kako bi je svi natjecatelji imali dovoljno. Ovo natjecanje povoljno je za „team building“, stoga najbrojnija skupina natjecatelja osvaja posebnu nagradu. Za najmlađe natjecatelje, od 3-18 godina, organizirati će se posebne utrke za koje se ne naplaćuje startnina. Prijave će biti na licu mjesta kod starta. Za sve malodobne sudionike potrebna je potpisana suglasnost skrbnika. Svaki natjecatelj u toj kategoriji dobiti će prigodan poklon. Svi ostali natjecatelji na glavnoj utrci trebaju biti punoljetni.

Startni paket-majica „Hog race“, medalja „Hog race“, bon za ručak i piće, ulaznica za „štala party“, pokaz za besplatan parking, marama kao startni broj.

Prijaviti se možete preko linka: hograce.pg-geler.hrOSTALE VIJESTI

© 2013. Sva prava pridržana.