OBJAVE
31.8.2021..
Stazama općine Nedelišće

Prvo ovogodišnje, jesensko izdanje biciklističke utrke "Staze općine Nedelišće", u organizaciji Turističke zajednice općine Nedelišće, održat će se u nedjelju, 5. rujna 2021. godine.

Pozivamo sve zainteresirane bicikliste da se pridruže našim poznatim ravničarskim stazama, lakim zahtjevima, koji su dijelom asfaltirani, dijelom makadamski, a ovisno o vlastitim afinitetima možete se odlučiti za dionice od 22 i 36 kilometara.

Početak Biciklijade je u 10:00 sati u dvorištu Lovačkog doma u Nedelišću, dok će punktovi za prijavu biti otvoreni od 9:00 sati kako bi se svi mogli registrirati i podići vaučere bez gužve i na vrijeme. Kotizacija po sudioniku iznosi 30,00 kn koja uključuje osvježenje na punktovima u Črečanu (Ribnjak Bernarda) i Pušćine (NK Pušćine), te ručak na kraju rute u Lovačkom domu.

Napomena: Djeca do 16 godina moraju nositi kacige, a sukladno svim potrebnim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH sudjelovanje u vožnji biciklom moguće je uz predočenje valjanog EU digitalnog certifikata o bolesti COVID, osim za djecu u pratnji roditelji.

 OSTALE VIJESTI

© 2013. Sva prava pridržana.