Zatvori

Turistička zajednica
Međimurske županije
Ulica bana Josipa Jelačića 22 E
40000 Čakovec, Hrvatska, EU

Telefon stručna služba: +385 40 830 084
Telefon info desk: +385 40 310 071
Email: [email protected]

Nagrade i priznanja

Projekti

Istraži granice

Međimurje je u stalnom pokretu. Ako žudiš za adrenalinom, jurnjavom, opasnostima, brutalnim brzinama motora, prašinom koja leti prema nebu, slobodnim padom s 4000 m visine ili letu u balonu, onda je Međimurje destinacija za tebe. Doživi ju u punini adrenalinskih sadržaja.

adrenalin i zabava

Accredo centar
„Tvornicu dobrih emocija” potraži u selu Zasadbreg, par kilometara od Čakovca. Accredo je ekstra adrenalinska meka za djecu, obitelj, prijatelje ili poslovne timove. Izaberi penjanje na umjetnu stijenu, streličarstvo, snajper, pistol duel, airsoft duel, bacanje sjekira, timske igre poput paintballa, Splatmastera, battle archery-a, tubu, bubble football, ljudski stolni nogomet, odbojku s ručnicima, utrku Berg autićima na pedale, križić/kružić ili jednostavno sjedni u Formulu 1.
PG Geler
Adrenalinski park Geler iskušava tvoje granice i nudi tri razine zabave! Prepreke se prelaze sigurnosnom opremom, a s kraja svake razine slijedi spuštanje s dva zip-linea visine 13 metara i duljine 120 i 200 metara. Park nudi i divovsku ljuljačku i iskustvo ljuljanja na šest metara visine. Adrenalinski park se nalazi u Malom Mihaljevcu, a opasuju ga šume i livade. Kušaonica Geler uz sokove, vino i pivo nudi i izuzetan međimurski sir turoš.
Paintball klub Pozoj
Adrenalinsko rekreacijski centar Pozoj naći ćeš na obali rijeke Drave kod Donje Dubrave. Mnogobrojni adrenalinski sadržaji nude se na opremljenim poligonima i igralištima za živi stolni nogoment, paintball, odbojku na pijesku i druge sportove. Centar organizira plovidbu čamcima starim tokom rijeke Drave te iznajmljuje rafting i riječne čamce.
Sportski aerodrom
Aerodrom je smješten u Pribislavcu, samo 5 km istočno od Čakovca. Aeroklub Međimurje, operator aerodroma, organizira školu letenja i nezaboravne panoramske letove nad Međimurjem. Iskustvo koje se pamti cijeli život je skok padobranom ili skok padobranaca u tandemu slobodnim padom s 4000 metara visine. Osvoji nebo nad Međimurjem u jurišu prema dolje!
Karting centar Blažon
Karting centar Blažon nalazi se u Belici, 5 km udaljen od Čakovca tik do zračne luke Pribislavec. Organizira profi utrke i iznajmljuje karting bolide. Organizira godišnje 2 karting hoby utrke isključivo za hoby vozače. Raspolaže s 15 rent-karta jačine 200ccm koji postižu brzinu 25km/h za djecu, do 70km/h za odrasle. Organizira hoby karting utrke za tvrtke, ustanove i udruge! Karting hoby utrke nezaboravan su doživljaj, razonoda, zabava i uspomena. Priprema mlade vozače za uspješna natjecanja u Hrvatskoj i Europi.
Panoramsko letenje balonom
Kod marine u Prelogu ili lokacije prema tvojoj želji uzljeću šareni baloni. Doživi fascinantno Međimurje iz ptičje perspektive. Letenje se organizira prema prethodnoj rezervaciji i zavisno o meteo uvjetima.
Aquapark MartiLandia
Vodena oaza usred Termi Sv. Martin. Najsretniji aquapark. Svježi šumski zrak, zdravi zalogaji, sretni sati s Martijem i Martinom, plivanje, tobogani, skakanje i prskanje cijeli dan. Pregršt aktivnosti za sve uzraste na 2.600 kvadratnih metara vodenih površina, bazena s toboganima, vodenim igralištem, rekreativnim bazenom i whirlpoolima.
Gradski bazeni „Marije Ružić“
Možeš koristiti 5 unutarnjih bazena (bazen za plivače, bazen za neplivače, rekreacijski, dječji i masažni bazen), 3 vanjska bazena (rekreacijsko-plivački bazen, zabavni bazen s toboganima i baby bazen), finsku i infra saunu. Jela i pića nudi bogata ugostiteljska ponuda.
Bajkovita šuma
Tematski park Bajkovita šuma stvoren je za obitelji, predškolsku i školsku djecu, ali i odrasle koji čeznu za čarobnim svijetom bajki. Uz poučne i zanimljive priče, interaktivne radionice i VR tehnologiju možeš istražiti i vizualno doživjeti mitološke likove te zabavno upoznati povijest Međimurja, njegove vladare i veleposjednike. Uz programe žive povijesti park nudi sportska igrališta, teambuilding sadržaje, održavanje svadbi i većih skupova. Nađi šumu na rubu sela Lopatinec 6 km od Čakovca ili desetak km od Termi Sv. Martin.