Zatvori

Turistička zajednica
Međimurske županije
Ulica bana Josipa Jelačića 22 E
40000 Čakovec, Hrvatska, EU

Telefon stručna služba: +385 40 830 084
Telefon info desk: +385 40 310 071
Email: [email protected]

Nagrade i priznanja

Projekti

Sveti Martin na Muri

otkrijte čari

Sveti Martin ima sve!

Sveti Martin na Muri, nositelj titule Europske destinacije izvrsnosti, očarava posjetitelje svojom spojenom prirodnom ljepotom i bogatom kulturnom baštinom. Ovdje možete istražiti jedinstvene znamenitosti poput plutajućeg mlina na Muri, labirinta ljubavi i energije te Muzeja mlinarstva, koji oživljavaju prošlost našeg područja. Uživajte u slikovitim krajolicima poput Svetomartinskih bregova, voćnjaka starinskih jabuka i pješačko-biciklističkih staza koje vam omogućuju da doživite opuštenost i ljepotu ovog mjesta.

Želim znati više

Na obali rijeke Mure, blizu naselja Žabnik, očaravajući drveni riječni mlin ponosno se okreće, podsjećajući nas na tradicionalni način života. Tu možete istražiti "Mlinarov poučni put" i Eko-turističku stazu "Svetomartinska Mura" te se prepustiti šarmu prirodnog okruženja. Uživajte u vožnji riječnom skelom i provedite vrijeme uz obalu Mure, idealno za opuštajuće šetnje ili piknike.

Za avanturiste i sportske entuzijaste, Sveti Martin na Muri nudi obilje aktivnosti kao što su jahanje, rafting na Muri, paintball te vožnja quadovima. Ovdje možete uživati u trčanju, biciklizmu, tenisu ili kupanju u Termama Sveti Martin. Za potpuno opuštanje tijela i uma, tu su trim staze, hodanje po nizinskim i brdskim predjelima te golf tereni u Termama Sveti Martin. Mura s svojim rukavcima i jezercima pruža raj za ljubitelje ribolova, bilo da se radi o hobiju ili sportskom ribolovu.

Manje