Zatvori

Turistička zajednica
Međimurske županije
Ulica bana Josipa Jelačića 22 E
40000 Čakovec, Hrvatska, EU

Telefon stručna služba: +385 40 830 084
Telefon info desk: +385 40 310 071
Email: [email protected]

Nagrade i priznanja

Projekti

Healthness

Uroni u zdravlje

Terme Sveti Martin, prvi heatlhness resort u Europi, oaza je mira koja se nalazi okružena pitoresknom prirodom u srcu Međimurske vinske ceste.

Posjeti Terme Sveti Martin

prvi healthness resort

Terme Sveti Martin

Healthness označava kombinaciju aktivnog odmora, wellness doživljaja i podizanja svijesti o vlastitom zdravlju s ciljem vraćanja tijela, uma i duše u ravnotežu. Na više od 27 hektara zelenog imanja terme su skriveni kutak za savršeni odmor u sredini netaknute prirode u kojem svaki gost raspolaže s 1000 kvadratnih metara samo za sebe.

Suština Terma Sveti Martin temelji se na skladnoj filozofiji Dr. Rudolfa Steinera, začetnika antropozofije, koja se provlači kroz sve aspekte resorta. Posjeduju biodinamički vrt s biljkama uzgojenim prema strogim načelima biodinamičke poljoprivrede, a gosti ih mogu sami nabrati u vrtu. Svježa hrana u restoranima priprema se svakodnevno od namirnica lokalnih proizvođača. Organska arhitektura unutarnjih bazena prati nježne i valovite linije brežuljkastog krajolika. Koncept resorta u kontekstu „Svijeta zdravih užitaka“, nastao je u skladu s filozofijom u kojoj su um, duša i tijelo u ravnoteži radi održavanja zdravlja i kvalitetnog života.

Temeljna vrednota Terma Sveti Martin je jedna od najstarijih ljekovitih termalnih voda u Europi.

Crpi se s dubine od 800 metara, prosječna temperatura iznosi 37,5 °C. Voda je ostatak pradavnog Panonskog mora, starosti preko 43 000 godina. Važna ljekovita svojstva vode koriste se godinama, a zbog jedinstvenog mineralnog sastava korisna je kod mnogih zdravstvenih tegoba. Osim u termalnoj vodi, gosti mogu uživati u raznovrsnim uslugama koje se nude u resortu. Pravo osvježenje u vrućim danima je ljetni aquapark Martilandia koji jamči zabavnu avanturu s maskotom Martijem i ludim toboganima za savršen i bezbrižan obiteljski odmor.

opusti se

Najveći wellness centar u ovom dijelu Hrvatske smješten je u pitoresknom krajoliku gornjeg Međimurja. Wellness centar nudi velik izbor masaža, miran i efektno uređen svijet sauna kao i beauty centar s bogatim izborom jedinstvenih kozmetičkih tretmana baziranih na proizvodima iz prirode koje ručno izrađuje Healthness manager Terma Sveti Martin. Posebno iskustvo centra i njegove Spa zone nude ručno rađeni pilinzi i mazalice u parnoj sauni te masažne pločice, izrađene od najkvalitetnijih lokalnih ekološki uzgojenih namirnica. Na putu do sklada uma i tijela, posjetitelji se mogu priključiti besplatnim satovima joge i mindfullness meditacije te se u potpunosti posvetiti pronalasku unutarnjeg mira i jasnoće uma usred zelenila prirode.

Želim znati više

Ponudu u Termama Sveti Martin čini i nekoliko vrsta Body Vitality Scan-ova kojima se brzo, bezbolno i jednostavno može provjeriti opće stanje organizma i sklonost određenim zdravstvenim problemima. Skenovi se temelje na modernoj tehnologiji i kvantnoj medicini te na temelju učitanih vrijednosti prikazuju neravnotežu i ukazuju na potencijalne zdravstvene probleme. Uz provjeru stanja pomoću skenova, gostima se savjetuje i posjet Poliklinici Lumbalis u sklopu termi. Poliklinika okuplja stručan i vrhunski tim liječnika raznih specijalnosti te široku paletu medicinskih usluga.

Na zdrave životne navike u termama se potiče svakoga dana. Najbolji način je kroz zdravu, bogatu i raznovrsnu gastronomiju.

Briga o zdravlju te želja za uvođenjem što kvalitetnijih namirnica rezultirala je pronalaskom lokalnih proizvođača hrane koji svakodnevno opskrbljuju Terme Sveti Martin. Namirnice lokalnog porijekla gostima Termi Sveti Martin jamče ukusne i nutritivno bogate zalogaje.

Terme su savršen izbor za organizaciju kongresa, seminara, sastanaka, događanja ili team buildinga. Vrhunska opremljenost svim potrebnim za poslovne skupove i izniman strateški položaj na samom sjeveru Hrvatske na najbližoj točki Sloveniji, Austriji i Mađarskoj osiguravaju dobar odaziv stranih sudionika na kongrese, korporativne sastanke i društvena događanja.

Manje

“Beautiful hotel, delicius food, kind stuff and amazing wellness center.”

— Goran